HemOm ossAktuelltGe en gåva!LänkarKontakta ossSamarbetspartners och sponsorerLadda ner material
Socialt arbete på kristen grund
Projekt
På stadiga ben
Gudstjänsbesök
Föreläsningar
Kurser
Glömda barnen
Filmer
Böcker och häften
Debattartiklar och insändare
Glömda barnen

Sedan ett antal år arbetar Hela Människan målmedvetet med att uppmärksamma barn som växer upp med krångel i familjen, och arbetet går under namnet "de glömda barnen". Krånglet kan vara orsakat av missbruksproblem, psykisk ohälsa, fattigdom eller liknande problematik. Mer fakta om Glömda Barnen kan du läsa här.

I Småland pågår sedan några år ett intensivt arbete för att uppmärksamma dessa barn. Vi arbetar bl a med ett nätverk där vi möter personer som i sitt arbete stöder dessa barn, och i detta nätverk samarbetar vi med att årligen arrangera ett familjeläger för barn och vuxna som har det krångligt.
Dessutom samlar vi pågående in medel till en stödkassa, som syftar till att hjälpa och stödja barn med krångel till ett drägligare liv. Vill du skänka pengar till vår stödkassa så sätter du in pengar på PG 202107-9 och märker inbetalningen "Glömda Barnen".

Vill du ansöka om pengar ur vår stödkassa så kontaktar du oss för att få ansökningshandlingar och reglemente för våra bidrag. Du hittar också en ansökningsblankett här.

De lokala Hela Människan-enheterna inom Småland som arbetar målmedvetet med Glömda Barnen är Värnamo och Gislaved.

HemOm ossAktuelltGe en gåva!LänkarKontakta ossSamarbetspartners och sponsorerLadda ner material